Sportinternaat Waregem

Sportinternaat Waregem

ism school SO Groenhove

Raak je in tijdnood door de combinatie van school en sport? Woon je niet in de buurt van Waregem? Hebben je ouders drukke beroepsbezigheden? Of droom je er gewoon van om je favoriete sport en studies te beleven met jongeren die jouw passie delen? Wij bieden met het Sportinternaat een structuur op maat: een prima schakel tussen thuis, school en sport.

Onze school voert met alle partners een schoolbeleid, waar samen afspraken maken en die consequent naleven belangrijk wordt gevonden. Voor een jongere die werkt aan zijn mentale, sociale én fysieke ontwikkeling biedt dit houvast en rust.

Sportinternaat Groenhove biedt plaats aan 24 sportieve jongeren. In deze gezellige vestiging, gelegen op wandelafstand van de school, verblijven ruiters, voetballers, dansers, basketters, tennissers , ... . Na schooltijd kan je deelnemen aan de trainingen en sportlessen bij onze sportieve partners.

In het Essevee House kunnen 58 voetballers terecht. Deze voorziening is rustig gelegen vlakbij het WaregemSportCenter.

Het internaat is opengesteld van zondag 20 u. tot vrijdag 18.30 u. Het kostgeld bedraagt €17,00 per dag.

Is het sportinternaat iets voor jou ? Aarzel niet om nader kennis te maken met ons project. Maak gerust een afspraak of kom langs op één van onze infomomenten.Voor meer informatie kan u contact opnemen met de beheerder, dhr. Fréderik Lemarcq. 

Dit kan via :

- 0492 721806

- sportinternaat@groenhoveschool.be